Over ons

 

Hoi, wat leuk dat je op mijn website kijkt! 

 

Ik ben Annelise en ik ben de oprichter van Goldbug Naturals. De zeepcollectie is geïnspireerd door Costa Rica, waar ik vandaan kom. Mijn geboorteland is bekend voor de prachtige natuur die voor 5% van de wereldwijde biodiversiteit zorgt. Inheemse gemeenschappen hebben eeuwenlang hun wijsheid uitgebreid in natuurlijke plant-remedies. En deze ingrediënten gebruik ik in mijn creaties. 

 

All zeepjes zijn gemaakt met natuurlijke, biologische ingrediënten die duurzaam geoogst zijn. Ik kan het je vertellen, dit is heel moeilijk in de markt te vinden en daarom zijn mijn producten zo bijzonder! 

 

De naam Gold Bug

 

In het tropische Costa Rica leven veel diersoorten, waaronder keversoorten. Ik ben geïnspireerd door de esthetiek en het verhaal van Chrysinaaurigans, een gouden variëteit die in het regenwoud voorkomt. Hun reflecterende oppervlak zorgt voor een goede camouflage, waarbij het licht dat erop weerkaatst veel lijkt op het licht dat wordt weerkaatst door regendruppels op natte bladeren. Ze worden één met hun omringende regenwoud, ze zijn in volledige resonantie met de natuur. Dit herinnert ons aan onze synchroniciteit, onze symbiose met de natuurlijke wereld, om ons opnieuw te verbinden met deze goddelijke bron, waar alles in volledige balans is. 

 

Ik nodig u uit voor een luxueuze beleving, met heerlijke en waardevolle ingrediënten die voor uw huid verzorgen. En met liefde gemaakt! 

 

Wil jij contact met mij opnemen, dat kan op: annelise@goldbugnaturals.nl