Wholesale

 

Wilt u een Goldbug dealer worden?

 

Wij werken graan samen met andere bedrijven die speciale producten aanbieden aan hun klanten. We maken onze producten zelf van A tot Z! Onze producten zijn gemaakt van duurzame, bijzondere ingrediënten zonder onnodige toevoegingen. Hierdoor kun jij je klanten een uniek en kwalitatief product aanbieden. We weten zeker dat jouw klanten net zoveel van onze producten gaan genieten als wij hebben genoten van het maken ervan!

 

Je kunt onze producten aanbieden onder ons eigen label maar we kunnen ook je eigen label maken.

 

White Label

 

Er zijn veel mogelijkheden om ons producten aan te passen aan jouw eigen merk. Selecteer uw keuze van actieve ingrediënten, geur en verpakking en u kunt uw eigen op maat gemaakte product op de markt brengen. Met dit white label-schema kunt u producten verkopen die we voor u maken onder uw eigen label.

 

Private label is vooral populair bij klanten die zelf bepaalde ingrediënten produceren, zoals melk, wijn, bier, honing of kruiden. Dan is een stuk zeep met jouw product een bijzondere aanvulling op je assortiment. Ook erg geschikt voor je wijnhoeve of bierbrouwerij, een zeep gemaakt met wijn of bier vind je niet overal! We vinden dit soort samenwerkingen heel fijn en bijzonder om te doen omdat we de kans krijgen om met lokale producenten samen te werken.

Het ontwerpen voor een zeep exclusief voor jouw bedrijf behoort ook tot de mogelijkheden. Zo hebben we al een aantal heerlijke, signature soaps mogen ontwerpen. 

 

Hotel of B & B

 

Biedt je gasten een bijzonder lokaal product in plaats van goedkope gastenzeepjes die vervaardigd zijn door middel van massaproductie in fabrieken. Vaak bestaan deze zeepjes niet uit de meest natuurlijke ingrediënten. Wij kunnen altijd een hotel variant maken op maat!

 

Kerstpakketten

 

De producten van Goldbug Naturals zijn unieke producten die bij uitstek passen in een kerstpakket met als thema ambacht of wellness.

 

 

Wij zijn altijd op zoek naar leuke verkooppunten. Weet je een leuke plek? Neem contact met ons op!